Semesteravslutning 7. juniSøndag 6. juni 2021


For alle medlemmer. Ta gjerne med familie!

Sommeren nærmer seg og vi inviterer speidere med familie til semesteravslutning. Her blir det mulig å grille, bade eller fiske. De av oss som skal på kretsleir skal riktignok ha leirmøter, men ellers er dette det siste som skjer før sommeren.

På grunn av smittevern blir det ikke kanopadling. Fordi vi trenger oversikt over alle deltakere har vi påmelding. Vi holder oss med passe avstand mellom kohortene. Speidergruppa tar med håndsprit.

Når:
Mandag 7. juni 2021. Vi har varm grill fra kl 1800. Kom når det passer og bli så lenge dere ønsker.

Hvor:
Møt direkte ved Steinbruvann, det øverste av vannene på Grorud. Vi holder til på Romsås-siden, høyre side av vannet.Reise:
Det er praktisk med sykkel. Eller dere kan reise kollektivt til Grorud. Kjører dere bil er det parkeringsplass nedenfor badedammen. Hvis dere ønsker å ha følge fra parkeringsplassen til der vi skal være kan dere angi det i påmeldingen. Det blir felles avgang fra parkeringsplassen ca kl 1745 for de som ønsker det.

Ta med:
Grillmat og drikke, snacks, sitteplate, solbriller (evt. regntøy), badetøy/håndkle, fiskeutstyr og alt annet man trenger for å kose seg ved vannet om sommeren. Lederne stiller med stor grill, kull og flamme til alle. Legg merke til at vi i år ikke tar med felles pølseklype, ketchup og sennep. Ta med dette selv.

Foto og publisering: Jo