Reforma09: «Ingen längtar hem»

RoverVandrerLeirlåt Reforma09Til deg som har meldt deg på: Klikk på mp3-spilleren for å laste ned leirlåta «Ingen längtar hem». Vi blir 10 deltakere fra Fossum.
Deltakere

Fra troppen stiller vandrerne Tobias og Tomas. Samtlige(!) rovere blir med. Det er Camilla, Daniel, Harald, Haakon, Joakim, Martin og Rebecca. I tillegg er Jo med som leder.

Fra Furuset er det påmeldt 18 deltakere. 8 av dem er i troppen. 3 er lederbarn. 7 er ledere. Lederne er Elin, Erik, Espen, Marit, Stig, Stine og Øystein.

Vi kommer til å organisere troppen i to patruljer, med fem speidere i hver. Tomas og Tobias kommer i samme patrulje.

T-skjorta vi får vil ikke se akkurat slik utHvilken størrelse ønsker du på din T-skjorte?
Alle deltakere får en T-skjorte når vi kommer til leiren. Den er inkludert i leirkontingenten. Den finnes både i dame- og herreutgave, i størrelser fra S til XXL. Det er allerede bestilt T-skjorter til oss, men hvis du vil påvirke valg av størrelse til deg kan du sende en e-post til jo[a]fossumspeider.org.

Program
Du finner et sammendrag av programmet her. Du finner også annen nyttig informasjon om leiren på reforma09.se.

Transport
Nå når vi vet hvor mange deltakere vi blir fra Fossum og Furuset er lederne i gang med å finne ut av hvilken transportmåte vi velger. Vi skal sjekke ut om andre grupper i nærheten også skal samme sted, slik at vi kan spleise på en buss.