JOTI 2009

RoverVandrer
Helgen 17. - 18. oktober kan du nok en gang chatte med speidere fra hele verden. Vandrere og rovere fra Fossum arrangerer JOTI sammen med speiderne fra Furuset. Som i fjor skal vi være i kjelleren i Furuset kirke. Vandrerne starter lørdag kl 13, og avslutter søndag kl 9. Det blir lite søvn...

Påmelding:
Påmeldingsfrist er mandag 12. oktober. Du melder deg på her. For vandrerne er det nytt å bruke Doodle. Trenger du hjelp kan du gjerne spørre lederen din, eller sende en e-post til jo[a]fossumspeider.org.

Du legger inn navnet ditt og krysser av for om du er vandrer eller rover/leder. Når du trykker på knappen «Save» blir påmeldingen din registrert. Du kan se hvilke andre som har meldt seg på. Oversikten oppdateres etterhvert som nye deltakere registrerer seg.


Ta med deg:
Sovepose og liggeunderlag
Matpakke og drikke til to måltider
Litt godteri
Kr 125,- i deltakeravgift. Du får pizza og brus på lørdag og et JOTI-merke.

Program:
Som vanlig blir det mulighet til å gjøre mer enn å chatte med andre speidere. Vi byr på filmer, SingStar, Buzz og flere spill. Ta gjerne med deg DVD-filmer!

JOTI:
JOTI er en forkortelse for «Jamboree On The Internet». Det er et årlig arrangement hvor speidere fra hele verden samles ulike steder for å prate med hverandre. Vi har valgt å gjøre det via internett, men mange gjør det ved hjelp av amatørradio i stedet.

De norske offisielle JOTI-sidene finner du her.