Lista 2010: Påmelding

RoverVandrerStifinner
Klikk her for å laste ned påmeldingsskjemaHar du lyst til å bli med på landsleir til sommeren? Husk å melde deg på og betale senest mandag 22. mars! :) Dette er det siste møtet før påske.

Klikk på bildet til venstre for å laste ned påmeldingsskjema. Levér det ferdig utfylt og signert til lederen din.

Det har vært bra respons på forhåndspåmeldingen. Fra oss i Fossum ser det ut til at vi blir 3 vandrere, 10 rovere og 1 leder. I tillegg har vi 2 i staben, og 2 familiespeidere. Fra Furuset blir det mange vandrere og få rovere. De er også flere ledere.

Når:
Vi reiser til leiren fredag 2. juli, omtrent midt på dagen. Fordi det er mange timers kjøring starter vi dagen før selve leiren åpner. Vi kommer hjem på kvelden lørdag 10. juli.

Hvem:
Vi i Fossum samarbeider tett med Furuset KFUK-KFUM-speidere. Det blir felles leirområde denne gangen også :). For å være deltaker må du ha gått ut 5. klasse til sommeren eller være eldre.

Hva:
Landsleir for Norges KFUK-KFUM-speidere.

Hvor:
Lista i Farsund kommune i Vest-Agder. Leirområdet ligger på gamle Lista flystasjon. Farsund er den nærmeste byen. Værharde kystpartier, fantastisk skjærgård, hvite sandstrender, kraftige fjellområder og store skoger gjør Lista til et Norge i miniatyr.

Pris:
Du betaler deltakeravgift og reisekostnader. Vandrere og rovere betaler kr 2.000,- i deltakeravgift. Det gis husstandrabatt. Se detaljer her. Maur får rabatt, se på MinSide.

Vi sjekker ut ulike alternativer for fellestransport. Trolig blir det buss. Estimert pris er kr 900,- for tur/retur. Nøyaktig pris vet vi ikke før etter påmeldingen når antall deltakere er klart.

Betaling:
22. mars betaler alle kr 1.000,-. Resten betales senest 15. juni.

Betal til Fossum KFUK-KFUM-speidere, konto 0530.03.09005. Skriv på hvem betalingen gjelder for samt Lista 2010.

Vandrerprogram:
På List 2010 skal vi skape Grønn Action gjennom spennende aktiviteter og engasjement. Du kan glede deg til haik (overnattingstur) i flott natur, store leirbål, fart og spenning. Mange aktiviteter vil bli gjennomført patruljevis. Vi kommer til å ha felles patruljer med vandrerne i Furuset.

Roverprogram:
Lilla Action er navnet på roverprogrammet på Lista 2010. Det inneholder blant annet 1000-kamp. Programmet startet på Roverkongressen i Stavanger.

Maur:
De som skal være maur må i tillegg til ordinær påmelding melde seg på maurleiren spesielt. Det gjøres via MinSide. Les veiledningen.

Forsikringer:
Alle deltakere må sørge for å ha egen reiseforsikring slik at personlig utstyr er dekket. Gjennom forbundet har vi en ansvarsforsikring og kollektiv ulykkesforsikring.

Besøke leiren:
Familie og venner kan gjerne komme på besøk til leiren! Vær klar over at på grunn av haik og annet program er ikke speiderne i leiren alle dager. Sjekk ut med lederne på forhånd hvilke dager som passer å besøke oss. Les om overnattings- og mattilbud her.

Foreldremøte:
Torsdag 11. mars kl 19 i Furuset kirke blir det foreldremøte om leiren. Her kan alle foresatte få svar på det de lurer på om Lista 2010.

Spørsmål?
Hvis du lurer på noe angående Lista 2010 kan du enten spørre lederen din eller ta kontakt med Jo Rimstad på jo[at]fossumspeider.org eller 9092 4540.

Tidligere artikler om leiren:
Lista 2010: Foreløpig påmelding
Grønn Action - Lista 2010