«Ti liv» på Torshovteatret

LederRoverKulturelt for lederne: En komedie med fete krigstyper.Har du lyst til å være med på teater igjen? Stykket vi har valgt spilles i april. Selv om det blir kort frist prøver vi med frist for å reservere billett innen speidermøtet mandag 24. januar. I løpet av dette møtet avgjøres det hvilken dag vi velger, dersom det står likt mellom flere datoer.

Er du usikker på om du vil være med? Husk at du godt kan bestille billett likevel, så har du en uke ekstra til å bestemme deg på før du må kjøpe billetten.


Var gutta på skauen virkelig så heltemodige som alle tror?

I komilaboratoriets tredje forestilling følger vi en ung oslojentes flukt fra tyskerne. Hun er på jakt etter sin bror og skal redde viktige krigsdokumenter. Dette er en humørfylt og spennende fortelling, skildret med teater og film, sang og musikk. En historie fra krigens Norge fylt av modige helter, grusomme skurker og en mengde ganske vanlige uvanlige mennesker. Alt sammen spilt av bare fire skuespillere, som altså denne gang virkelig får vist sine skikkelsesskapende evner.

Eksperimentene i laboratoriet ledes av Kjetil Bang-Hansen, som både skriver manuskriptet og har regien. Målet er å skape en lys komedie mot en mørk bakgrunn: Krigen i Norge. En morsom, ironisk og nostalgisk teatral lek om vårt forhold til det som er blitt vår krig.

Kjetil Bang-Hansen er en av våre fremste regissører. Han har satt opp en rekke komedie-suksesser. Nå leverer han et skreddersydd max manus til laborantene Thorbjørn Harr, Mariann Hole og Jan Gunnar Røise. På grunn av oppdragets avgjort dristige karakter er forskergruppa denne gang forsterket med veteranskuespiller i komediefaget: Anders Mordal.Stykket spilles på Torshovteatret.

Priser:
Kr 185,- studentpris
Kr 240,- normalpris