Rondane 2011: Foreløpig påmelding

VandrerStifinnerOppdagerFamiliespeider


Bli med på leir til sommeren! Frist for delbetaling og foreløpig påmelding er 15. april.To utgaver av Rondane 2011:
Fossum og Furuset speidergrupper arrangerer to parallelle leirer på Høvringen til sommeren. En familieleir og en vandreleir.

Familieleir:
Er for oppdagere og stifinnere sammen med familiene sine. Starter tirsdag 9. og slutter lørdag 13. august. Vi bor hele uka på Rondeheim. Familiene sover inne på smårom, mens speiderne sover utenfor i telt. Siste halvdel av leiren vil vi ha leirbål og en programøkt felles med vandreleiren.

Vandreleir:
Er for vandrere. Starter mandag 8. og slutter lørdag 13. august. Leiren starter med en fjellhaik hvor vi vandrer i fjellet. Det blir også litt kanopadling og muligheter for fisking. Vi bor to netter i telt på samme sted. Etter dette går vi til Rondeheim og bor i telt like ved familieleiren resten av uka. Der kommer vi til å ha leirbål hver kveld og en programøkt sammen med familieleiren.

Foreløpig påmelding:
Send en epost til post@fossumspeider.org senest 15. april. Oppgi om det er påmelding til familieleir og/eller vandreleir, hvor mange voksne og barn som skal være med, samt barnas alder.

Delbetaling:
Senest fredag 15. april betales kr 500,- pr familie til Fossum KFUK-KFUM-speidere, konto 0530.03.09005. Resten av leirkontingenten betales senest 15. mai til samme konto.

Pris:
Kr 1.100,- pr person. Førskolebarn kr 550,-. Barn under 3 år gratis. I tillegg kommer reiseutgifter.
Spørsmål?
Familieleir: ingerhelen[a]fossumspeider.org
Vandreleir: tor[a]fossumspeider.org eller jo[a]fossumspeider.org


Du kan se bilder fra familieleiren i 2010 her.