Er du klar for Joti igjen?

RoverVandrerStifinner
Går du i 5. klasse eller er eldre kan du være med!
Helgen 15. - 16. oktober kan du nok en gang chatte med speidere fra hele verden. Vi fra Fossum arrangerer Joti sammen med speiderne fra Furuset. Som tidligere skal vi være i kjelleren i Furuset kirke. Stifinnerne som går i 5. klasse kan være med fra lørdag kl 13 og avslutter lørdag kl 21. Vandrerne starter lørdag kl 13 og avslutter søndag kl 9. Det kan bli lite søvn...

Påmelding:
Påmeldingsfrist er mandag 10. oktober kl 20. Du melder deg på her. Trenger du hjelp til å bruke Doodle kan du gjerne spørre lederen din, eller sende en e-post til jo[a]fossumspeider.org.

Du legger inn navnet ditt, krysser av for om du er stifinner eller vandrer og krysser av for at du er fra Fossum. Når du trykker på knappen «Save» blir påmeldingen din registrert. Du kan se hvilke andre som har meldt seg på. Oversikten oppdateres etterhvert som nye deltakere registrerer seg.

Ta med deg:
Sovepose og liggeunderlag (vandrerne)
Matpakke og drikke til 1 - 2 måltider
Litt godteri
Kr 150,- i deltakeravgift. Du får pizza og brus på lørdag og et Joti-merke.
Er du vandrer får du lov å ta med egen pc hvis du ønsker

Program:
Som vanlig blir det mulighet til å gjøre mer enn å chatte med andre speidere. Vi byr på filmer, SingStar, Buzz og flere spill. Ta gjerne med deg DVD-filmer!

Joti:
Joti er en forkortelse for «Jamboree On The Internet». Det er et årlig arrangement hvor speidere fra hele verden samles ulike steder for å prate med hverandre. Vi har valgt å gjøre det via internett, men mange gjør det ved hjelp av amatørradio i stedet.

De norske offisielle JOTI-sidene finner du her.

Rovere og ledere melder seg på her.