Siste «Komilab» på Torshovteatret

LederRoverKulturelt for lederne
25. april.

Har du lyst til å være med på teater igjen? Denne gangen har vi valgt å se «Håndtering i Spokane - Komilab nr. 7». Torshovgruppa avslutter sin regjeringstid med en suksess fra Broadway.

Du finner bindende påmelding her. Frist er 18. mars. Etter det bestiller Jo billetter. Du får en hentekode og kjøper billetten selv innen en uke. Forestillingen er onsdag 25. april kl 1930.Priser:
Kr 190,- studentpris
Kr 240,- normalpris

Feil hånd på feil sted til feil tid
Carmichael mistet venstrehånda for 20 år siden. Siden har han vært på hvileløs leting etter den manglende kroppsdelen. Nå har jakten ført ham til et slitent hotellrom i en amerikansk småby. Det unge paret Toby og Marilyn har hørt rykter om en stor dusør til den som skaffer hånda tilbake. Med lettjente penger i sikte rapper de en hånd fra et naturhistorisk museum. Det er en god plan i teorien, men praksisen byr på et lite problem: Carmichael er hvit, mens hånda har tilhørt en australsk urinnvåner.

Den irske dramatikeren Martin McDonagh er blant annet kjent for det norske publikummet gjennom Putemannen og Krøplingen. Siden debuten med Skjønnhetsdronninga i 1996 har han opplevd eventyrlig suksess. Det skyldes sannsynligvis hans enestående evne til å lage eksplosiv komedie full av mørke og groteske elementer. Håndtering i Spokane gikk for fulle hus på Broadway våren 2010. Dette er første gang stykket settes opp i Skandinavia.

Stykket spilles på Torshovteatret.