Spejdernes Lejr 2012: Viktig info

LederRoverVandrer

Ny: 19.7.2012


Badetillatelse:
Alle speidere under 18 år må ha med skriftlig signert tillatelse fra foresatte for å få lov til å bade. Du finner skjemaet her. Gruppe: Fossum, Oslo kontingent. Kvarter: Sønderborg. Korps: Norges KFUK-KFUM-speidere.

Helseopplysninger og foresattes kontaktinfo:
Flere av dere har vært flinke og sendt inn dette :o). Dersom Tor eller Jo ikke har fått dette alt må du ta det med skriftlig og levere til Jo ved avreise. Vi må vite hvilke telefonnummer vi kan kontakte foresatte på i løpet av leiren. Er det helseopplysninger om speideren vi bør vite om (eksempelvis medisinering) må vi få info om det også.

Avreise 20.7:
Vi møtes på fergekaia til Stena Line fredag kl 18 i speiderskjorte. Adressen dit er: Akershusstranda 31 skur 42, veibeskrivelse finner du her. Ansvarlig leder under reisen er Jo, mobil 9092 4540.

Mat før avreise:
Husk å spise middag hjemme før avreise. Fordi vi reiser på kvelden blir det ingen middag ombord i båten. Ta med to nistepakker, til kveldsmat fredag og frokost lørdag. Vi ordner felles mat fra lunsj lørdag og videre.

Utstyr og håndbagasje:
Husk å lese artikkelen om hva du skal ha på deg, med deg som håndbagasje og resten av utstyrslista.

Ungdomsfest med utkledning:
Vandrerne og roverne får tilbud om en ungdomsfest med utkledning. Det blir torsdag kl 20 - 21. Ta gjerne med deg noe du kan bruke til utkledning!

Alkohol:
Vi skal på en dansk leir, og i Danmark har de andre regler for alkohol enn vi har her i Norge. Vi presiserer at dette ikke påvirker våre regler. Alle KFUK-KFUM-arrangementer er totalt alkoholfrie. Dette gjelder alle speidere, rovere og ledere (og foreldre når de er på besøk i leiren). Fra vi drar fredag (20/7) til vi kommer hjem neste søndag (29/7) skal det altså ikke nytes alkohol. Vi har erfaring fra tidligere at vi er blitt tilbudt alkohol på ledermøter i regi av leir, skjer dette takker vi nei. Enkel regel, lett å forholde seg til!

Lading:
Vi har kjøpt inn et stort batteri som vi skal prøve å bruke til lading av mobiltelefoner. Tilkoblingen blir usb-kontakter. I tillegg har vi med oss en "ladekasse" sammen med Furuset som har 22 vanlige stikk-kontakter.

Kontaktinfo ledere:
Under reisen og på leiren: Jo, 9092 4540
På leiren: Tor, 9825 7823
Hjemmekontakt: Inger Helen, 9246 8430

Vær:
Her har du langtidsvarselet for Holstebro.