Bli med på jubileumsgruppetur til Kløverrabben!Første helg i november er det nøyaktig 40 år siden vi startet speiderarbeid i Fossum. Det skal vi markere lørdag 3. november. Nåværende medlemmer, familie og representanter fra Oslo krets er velkommen! Påmeldingsfrist er mandag 29. oktober kl 18.

Vandrere og rovere:
Avreise fredag 2. november kl 18 fra Fossum kirke. Møte opp i god tid før avreise. Hjemkomst søndag 4. november ca kl 14 til Fossum kirke.

Oppdagere:
Avreise lørdag 3. november kl 10 fra Fossum kirke. Møt opp i god tid før avreise. Hjemkomst søndag 4. november ca kl 14 til Fossum kirke.

Familie:
Avreise sammen med oppdagerne lørdag 3. november kl 10 fra Fossum kirke. Arrangementet består av program på dagen, middag på ettermiddagen og leirbål på kvelden. Velg hvor mye dere ønsker å være med på.

Pris:
Én overnatting koster kr 250,-. To overnattinger koster kr 350,-. Prisen inkluderer hytteleie, middag lørdag og godteri. Dagspris lørdag inkludert middag er kr 100,-.

Betaling:
Ta med pengene på møtet mandag 29. oktober.

Ta med:
Sovepose
Vannavstøtende ytterklær
Varmt utetøy
Skjerf, lue og vanter
Varmt og tørt fottøy
Innesko
Annet tøyskift (undertøy, bukse, genser o.a.)
Speiderskjerf
Toalettsaker
Lommelykt
Skrivesaker
Kopp, tallerken og spisebestikk

Hvis du har:
Speiderskjorte
Speiderkniv
Kompass
Sittepute/-plate

Husk å merke tøyet ditt slik at det er lettere å vite hvem som eier hva. Spesielt viktig er yttertøy, sko og annet som alle har.

Mat:
Vandrere og rovere tar med mat til fire brødmåltider. Oppdagere tar med til tre brødmåltider. Dagsbesøkende lørdag tar med det de ønsker å spise før middag. Husk brød, pålegg, melk, juice eller annen drikke til maten. Lederne kjøper inn middag til lørdag. Fredag tar hver med grillpølser og tilbehør.

Påmelding og transport: Påmelding skjer via Doodle. Det er viktig at alle registrerer seg slik at vi får oversikt over deltakere, gjester og hvor mange vi trenger program, mat og transport til. Frist er 29. oktober kl 18.


Klikk på bildet over for skalerbart kart. Kløverrabben har adresse Enebakkveien 630, 1404 Siggerud.

Veibeskrivelse:
Kjør europaveien til Klemetsrudkrysset. Sving av til Enebakk, riksvei 155. Følg Enebakkveien inn i Ski kommune. Omtrent 2 km etter kommunegrensa Oslo/Ski er det skilt som viser til Sørmarka og bussstopp Sørmarka, begge på høyre side av veien. Kløverrabben ligger litt lengre frem og på venstre side. Du ser en trapp som går inn i skogen.

Nærmeste parkeringsplass er i svingen etter at du har passert hytta, på høyre side av veien når du kommer fra Oslo. Parkeringsplassen disponeres av Skogvokteren i Oslo og brukes av flere enn oss. Fra parkeringsplassen er det 5 - 6 minutter å gå. Gå tilbake i retning Oslo, over veien og inn til høyre opp trappa. Det kan fort bli fullt på denne parkeringsplassen. Lørdag formiddag kommer en til å stå her og vise vei til en alternativ parkeringsplass som ligger litt nærmere Oslo.

Spørsmål?
Skulle du ha noen spørsmål om turen er det bare å spørre lederen din! Du kan også kontakte
Tor Johannessen | tor[a]fossumspeider.org | 9825 7823
Jo Rimstad | jo[a]fossumspeider.org | 9092 4540

Om Kløverrabben:
Kløverrabben er Oslo krets sin egen hytte. Den ligger nær Rolandsjøen i Østmarka. Hytta har 32 sengeplasser og har innlagt vann og strøm. Du kan lese mer om den på hjemmesiden eller i Norsk speiderhistorisk leksikon.

Tekst og publisering: Jo - jo[at]fossumspeider.org.