Asker 2014: Påmelding og betaling senest 28. februarHvem:
Vandrere (gått ut 6. klasse), rovere og ledere.

Hva:
Landsleir for oss i Norges KFUK-KFUM-speidere. Speidere fra Norges speiderforbund er invitert. Det kommer også mange utenlandske speidere.

Hvor:
Vettre i Asker.

Når:
Lørdag 2. - lørdag 9. august 2014.

Reise:
En så lokal leir gir oss reisemuligheter vi ikke har til vanlig. Vi har ikke spikret reisemåte ennå, men trolig vil speiderne i troppen reise med lokaltog og shuttlebuss. Roverne i laget har tenkt å sykle. Sporty!

Frist:
Endelig påmelding og første betaling må være inne senest 28. februar.

Slik melder du deg på:
Registrer deg her. Skriv inn navnet ditt, kryss av for at du melder deg på og kryss av for om du er vandrer, rover eller leder. Dersom du har diettbehov eller matallergi krysser du av for det og sender en epost til jo@fossumspeider.org med informasjon om hva du ikke kan spise.

Vandrere og rovere betaler inn kr 2.000,- som første delbetaling. (Rovere som skal være maur betaler kr 1.000,-, lederbarn betaler kr 750,-.) Konto 05300309005, Fossum KFUK-KFUM-speidere.

Pris:
Totalpris er kr 3.000,-. Denne leiren er heldigvis betydelig billigere enn i fjor. Ikke bare koster selve leiren mindre, men vi har i tillegg kort reise. Prisen inkluderer leirkontingent, reise og felles t-skjorte. Resten betales inn senest 15. april.

Lokal leir:
Asker er kjent for sine jordbruksområder, vakre skoger og nærhet til sjøen. Leirområdet egner seg perfekt til speiding, leirliv, haik og bading. Med sin sentrale beliggenhet er det lett å reise til Asker enten det er med buss, tog, fly, båt eller på sykkel.

Furuset:
Vi samarbeider som vanlig med speiderne fra Furuset. Vi gleder oss til en super leir i år også!

Mer info:
Du finner alltid oppdatert informasjon om leiren på kmspeider.no/landsleir. Her på fossumspeider.org kommer vi selvsagt også til å legge ut mer info frem mot leiren.

Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med tor@fossumspeider.org eller jo@fossumspeider.org.


Konsept:
Landsleiren har fått mottoet Tett på, og vi skal alle få komme Tett på hverandre, Tett på naturen og Tett på Gud.


Publisering: Jo