18. - 19. oktober: JOTI-helg!


18. - 19. oktober får du på nytt muligheten til å døgne! På JOTI kan du chatte med speidere fra hele verden. Eller kanskje du heller vil se film, spille brettspill, SingStar, Buzz eller Magic?

Vi arrangerer JOTI sammen med Furuset-speiderne i kjelleren i Furuset kirke. Vandrerne starter lørdag kl 13 og avslutter søndag kl 9.

Påmelding:
Påmeldingsfrist er torsdag 16. oktober kl 18. Du melder deg på her. Trenger du hjelp til å bruke Doodle kan du gjerne spørre lederen din.

Du legger inn navnet ditt, krysser av for om du er stifinner, vandrer eller rover/leder og krysser av for hvilken gruppe du tilhører. Når du trykker på "Save" blir påmeldingen din registrert. Du kan se hvilke andre som har meldt seg på. Oversikten oppdateres etterhvert som nye deltakere registrerer seg. Hvis du ikke skal være med på hele arrangementet eller har en annen beskjed å gi kan du velge "Add a comment" og skrive inn navnet ditt og en melding.

Ta med deg:
Sovepose og liggeunderlag (vandrere)
Matpakke og drikke til 1 - 2 måltider
Litt godteri
Kr 200,- i deltakeravgift. Du får pizza og brus og et Joti-merke.
Du får du lov å ta med egen pc hvis du ønsker

JOTI:
Joti er en forkortelse for «Jamboree On The Internet». Det er et årlig arrangement hvor speidere fra hele kloden samles ulike steder for å prate med hverandre. Vi har valgt å gjøre det via internett, men mange gjør det ved hjelp av amatørradio i stedet. For å chatte med andre speidere bruker vi en teknologi fra internetts barndom kalt IRC. Det er egne chatte-kanaler for speidere som tilbys gjennom ScoutLink.

Norsk offisiell nettside
Offisiell facebook-side
Offisiell nettside


Tekst og publisering: Jo - jo[at]fossumspeider.org.