NM i Speiding 2015Vi er blitt kvalifisert for NM i Speiding. Og det betyr at vi kan sende en patrulje til finalen, som i 2015 går på Hognestad i Time kommune i Rogaland. Det er mange måter å reise på, og denne gangen velger vi å fly til Sola og ta buss til Bryne. Påmeldingsfrist er lørdag 25. april.

Pris:
Vi har tidligere snakket om ca.500,-kr og legger på 200,- pga. T-skjorte og mat. Da vil det altså koste 700,- for helgen med fly , buss, mat og T-skjorte. Vi sørger for bestilling av flybilletter ol. for de som melder seg på.

Betaling:
25. april på konto til konto: 0530.03.09005

Forventninger:
Vi antar at vi reiser fra Oslo Gardemoen ca kl 1500 på fredag 5.juni. og at vi er tilbake ca kl 2000 samme sted på søndag 7.juni. (Her vil det kanskje bli en time plus/minus avhengig av hvilket fly vi får).

Hver enkelt må derfor beregne fri noe av skoledagen på avreisefredagen. Vi har oppmøte på Gardermoen 2 timer før flyavgang pga. felles innsjekking og evt. spesialbagasje.

Som jeg har snakket om tidligere er det for mange som er dårlige på orientering og derfor må alle som melder seg på samle 80 poeng på Lillodilt poster i Lillomarka. Alle får kortet og kartkopi for å finne poster. Kartet for Breisjø/Steinbruvannet har 20 poster fra 1.mai, tilsammen 150 poeng). Her kan hver speider samle poster hele døgnet - alene eller sammen med en speider.

Vi må ha et ekstra pakkemøte før avreise. Dette blir enten 1.juni kl 2000 eller en annen dag samme uke, hvor vi klarer å samle alle som skal være med.

Vi ønsker at alle også kan være med på kanoturen som er i mai 8.-10.mai.

Mulig at de som skal være med på NM må bruke 30 minutter ekstra etter hvert speidermøte i mai. (her blir det egen planlegging og forberedelser for de som skal være med, ol.)

Pakkeliste:
Vi kommer til å være ute hele helgen. Husk klær tilpasset vær og temperatur!
Ryggsekk
Sovepose
Liggeunderlag
Vannavstøtende ytterklær
Varmt utetøy/Vindjakke
Skjerf, lue og vanter
Varme utesko
Ekstra klær/joggesko til orienteringsløpet
Annet tøyskift (undertøy, ullundertøy, bukse, genser o.a.)
Speiderskjorte
Speiderkniv
Speiderskjerf
Toalettsaker
Lommelykt
Skrivesaker
Kopp, tallerken og spisebestikk

Hvis du har:
Kompass
Sittepute/-plate/Liten stol

Husk å merke tøyet ditt slik at det er lettere å vite hvem som eier hva. Spesielt viktig er yttertøy, sko og annet som alle har. Det er ikke tillatt å ha med telefon under konkurranse i løpet av helgen.

Mat:
Kjøpes inn felles.


Skulle du ha noen spørsmål om turen er det bare å spørre lederen din! Du kan også kontakte
Tor Johannessen | tor[a]fossumspeider.org | 9825 7823
Inger Helen Jensen| ingerhelen[a]fossumspeider.org | 92464 8430


Tekst og publisering: Tor - tor[at]fossumspeider.org.