Sommeravslutning ved Langvannet


Mandag 1. juni kl 18: Grilling, kanopadling og kanskje bading. Det blir en tradisjonell sommeravslutning. Men i år prøver vi Langvannet i Lørenskog.

Et semester går raskt. De av oss som skal på sommerleir på Nordtangen skal riktignok ha leirmøte, men ellers er dette det siste som skjer før sommeren. Og så er det slik at 8 rovere og ledere skal være med på Verdens speiderleiren i Japan - Jamboree - den 23 i tallet.

Hvem?
Alle i Stovner speidergruppe. Oppdagere, stifinnere, vandrere, rovere, ledere, foreldre, søsken, venner, onkler, tanter, kusiner, fettere og alle andre som har lyst til å være med.

Hva?
Sommeravslutning for Stovner KFUK-KFUM-speidere.

Hvor?
Ved Langvannet i Lørenskog, Vi er ved parkeringsplassen i Marcus Thranes vei (fv 355)/ avkjøring til Fjellveien. Buss alternativet er 361 (Guldhaug - Tømte) går halvtimer rute :13 og :43 fra Stovner/Fossum og til stoppested Postterminalen/Skårerveien. Her er det en gangvei over til Bjørklundveien og Marcus Thranes vei (Ruter sier det er 10 minutter å gå).

Når?
1. juni kl 18. Møt direkte ved Langvannet.
Det er ingen påmelding - bare kom. Er kl. 1800 for tidlig så kommer dere litt senere.

Ta med:
Grillmat og drikke, snacks, sitteplate, solbriller (evt. paraply), badetøy/håndkle og alt annet man trenger for å kose seg ved vannet om sommeren. Lederne stiller med stor grill, kull og flamme til alle.

Kano:
Vi tar med kanoene våre i år også. Vi har redningsvest til alle, men det kan være lurt å ta med noe ekstra tøy, hvis du skulle bli litt vått.