Regionleir Nordtangen 2016: Hvem kan kjøre?Som nevnt tidligere trenger vi hjelp fra foreldre og foresatte til å kjøre oss til og fra leiren. På avreisedagen trenger vi transport til 13 deltakere. Det er 7 vandrere og 6 rovere/ledere. Vi har med oss mye personlig utstyr, men ikke noe fellesutstyr.

Har du mulighet til å svare i løpet av 23. juni? Flott hvis både de som kan og de som ikke kan kjøre registrerer seg på Doodle her. Da ser vi om alle har svart.

Lørdag 25. juni, felles avreise:
Kl 1000 fra parkeringsplassen utenfor Fossum kirke.

Disse 13 er med:
De vandrerne som reiser til leiren felles er Henriette, Stine, Aurora, Mats, Mathias, Anna og Jonas. De roverne og lederne som reiser er Haakon, Tomas, Joakim, Magnus, Harald og Jo.

Disse 13 er ikke med på felles kjøring:
De som reiser på egenhånd til andre tider er Karen Marie, Inger Helen, Tor, Caroline, Jacob, familien Gundelsby og familien Pihlstrøm Hasle.

Lørdag 2. juli, felles hjemreise:
Ca kl 12 fra Nordtangen. (Det kan være at vi får tildelt en annen tid fra leiren i forhold til utsjekking og hjemreise. I så fall vil vi selvsagt varsle det til dere så snart vi får beskjed.)

Disse 15 er med:
De vandrerne som reiser hjem fra leiren felles er Henriette, Stine, Aurora, Mats, Mathias, Anna og Jonas. De roverne og lederne som reiser er Tomas, Joakim, Magnus, Caroline, Jacob, Karen Marie, Tor og Jo.

Disse 11 er ikke med på felles kjøring:
De som reiser på egenhånd til andre tider er Inger Helen, Haakon, Harald, familien Gundelsby og familien Pihlstrøm Hasle.

Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med Jo Rimstad, jo@stovnerspeider.no, mobil 90924540.

Publisering: Jo