Bymanøver lørdag 22.oktober

Bymanøver

Vandrere er invitert til Bymanøver, som arrangeres av Oslo krets. Arrangementet skjer i Oslo by med utgangspunkt i Stortorvet som start og avslutningspunkt. Bymanøveren starter kl. 10:00 og er ferdig til kl. 15:00.

Speiderne må ha med seg speiderskjorter/skjerf hvis man har, matpakke til lunsj, drikke, klær etter vær og minst en smarttelefon per patrulje. Et kart over Oslo kan også være en god idé. Prisen blir 20 kr per person, pluss Ruter billett, de som har månedskort for Ruter tar med det og de som ikke har må ta med dagskort (24 timers kort) - for det blir mye reising med kollektiv transport.

Det ser ut som om temaet i år som i 2015 er "Monopol", så et tips kan jo være å se på alle adresser i Monopol (dere skal nok ikke innom alle, men ... men noen blir det helt sikkert). Vi møtes ved Fossum kirke kl. 09:10 lørdag 22. oktober og tar første T-bane til byen. Denne lørdagen har vi veldig få ledere i Oslo, så vi lurer på om noen foreldre kan være reisefølge til Stortorvet. Hjem igjen har vi Joakim som skal være postmannskap fra oss og kan reise hjem igjen med alle. Vi regner med å være tilbake til Fossum kirke mellom 15:30 og 16:00.

Vi trenger påmelding fra dem som vil være med innen onsdag 19. oktober, innen kl 20:00.

Påmelding skjer på nett. (Det kommer altså ingen lapp med påmeldingsslipp.) Det er viktig at alle registrerer seg her.