Futura 2018: Landsleir neste år, bestilling av reise allerede i år

Informasjonsmøte

Til sommeren drar vandrerne og roverne sammen med Furuset-speiderne på landsleir for Norges KFUK-KFUM-speidere. Vi skal til Lånke i Trøndelag, i nærheten av Værnes lufthavn. "Futura 2018" arrangeres 30. juni - 7. juli. Landsleir arrangeres bare hvert fjerde år, og er noe av det største du kan oppleve som speider. Dette vil du ikke gå glipp av!

På landsleir opplever du ekte leirliv sammen med patruljen, gruppen og tusenvis av andre speidere. Sammen skal vi finne - forme – forandre: Finne nye muligheter, bidra til å forme fremtiden og forandre verden vi lever i. I løpet av leiren skal vi lage verdens beste fremtidsplanet, Futura! Du vil få bo i telt, bygge leirplass, lage mat på grue, delta på leirbål, dra på spennende haik og få nye venner. Det vil bli spennende oppgaver, leirsanger, utforsking av leirområdet, pionering av store byggverk, og mange kule leiraktiviteter som hører til på en speiderleir.

Pris
Selve leiren (utenom reise) koster kr 2 900. Det inkluderer leirkontingent og felleskostnader for gruppa som transport av utstyr. Det gis familiemoderasjon. Fra og med 2. familiemedlem er prisen 2 200. Det er også noe rabatt for barn under deltakeralder. Reisekostnadene har vi ikke helt oversikt over ennå.

Reise med tog eller fly
Sannsynligvis vil vi tilby både tog og fly som reisemåter. Nå i høst innhenter vi tilbud på fly. Sannsynligvis vil det bli endelig bestilling av flyreise før jul. Vi kommer tilbake med info om det.

De som ønsker å reise med tog vil få endelig bestilling av reise i starten av neste år. Slik det ser ut nå kan vi forvente at det er buss for tog mellom Trondheim og Værnes. Ellers går det tog. Kanskje settes det opp et "speidertog" fra Oslo.

Mer info
futura.kmspeider.no
facebook.com/futura2018
#futura2018

Tekst og publisering: Jo