Futura 2018: Billettkjøp NÅ (hvis du ønsker å fly)

Informasjonsmøte

Til sommeren drar vandrerne og roverne sammen med Furuset-speiderne på landsleir for Norges KFUK-KFUM-speidere. Vi skal til Lånke i Trøndelag, i nærheten av Værnes lufthavn. "Futura 2018" arrangeres 29./30. juni - 7. juli. Landsleir arrangeres bare hvert fjerde år, og er noe av det største du kan oppleve som speider. Dette vil du ikke gå glipp av!

Reisemåter:
Du kan velge om du ønsker å reise til leiren med tog eller med fly. Det blir med ledere fra Stovner på begge alternativer.

Fly:
Du kjøper billett selv. Billetter til og fra leiren går fort unna, og vi er nå redd at det tar for lang tid å skulle bestille felles som gruppe. Derfor ber vi deg som prioriterer å fly om å kjøpe billetter selv så raskt som mulig. Vi har plukket ut én flyging hver vei hvor det blir med leder(e) fra speidergruppa. Vi reiser felles, men det blir altså ingen gruppebestilling. Det er kun den angitt flygingen hver vei som arrangeres som felles reise.

Lørdag 30. juni 2018
10:40 Oslo Gardermoen
11:35 Trondheim
Norwegian DY748

Lørdag 7. juli 2018
15:00 Trondheim
15:55 Oslo Gardermoen
Norwegian DY761

Ungdomsbillett: Ved å bruke kampanjekode UNDER26 kan du som på avreisetidspunktet er under 26 år få reise én vei fra kr 399.

Tips: Vurdér hvor mange kolli du trenger. (Tidligere har flere av oss trengt to stk hver.) Norwegian har tre priskategorier. Du som er til og med 11 år får barnebillett. Du som er mellom 12 og 26 kan få ungdomsbillett. Du kan lese regler og vilkår for billettyper hos Norwgian her. Se også prisliste for tilleggstjenester.

Det er gangavstand fra flyplassen til leiren, men vi skal ordne transport av bagasjen.

Tog:
Tog gir oss mulighet til å reise mer miljøvennlig enn med fly. Vi tar opp bestilling fra dem som ønsker å kjøre tog, og kjøper billetter felles. Billettene legges ikke ut før 90 dager før avreise, så vi har litt bedre tid til bestilling enn for fly. Du bestiller togreise ved å krysse av for det i påmeldingen. Frist for bestilling av togbillett er 15. mars.

Vanligvis justerer NSB prisene sine i februar. Vi estimerer at prisen hver retning for barn inntil 15 år blir kr 384. Elever og studenter kr 768 (blir kanskje kr 576). Voksne kr 768. Vi kommer selvsagt til å forsøke å få billigst mulig billetter.

NSB kommer til å justere rutetidene sine i starten av sommeren, så vi vet ikke nøyaktig hva avgangstidene blir. Ut fra nåværende tider kommer vi til å reise opp dagen før leiren starter:

Fredag 29. juni 2018
08:02 Oslo S
15:40 Hell
NSB

Lørdag 7. juli 2018
14:02 Hell
21:40 Oslo S
NSB

Påmelding til leiren:
Påmeldingsfrist til leiren er 15. mars. Påmelding skjer via Doodle.

Pris
Selve leiren (utenom reise) koster kr 2 900. Det inkluderer leirkontingent og felleskostnader for gruppa som transport av utstyr. Det gis familiemoderasjon. Fra og med 2. familiemedlem er prisen 2 200. Det er også noe rabatt for barn under deltakeralder.

Mer info
Vi legger ut mer info om leiren etter hvert. Du finner info om sted, program og annet her:
futura.kmspeider.no
facebook.com/futura2018
#futura2018

Tekst og publisering: Jo