Sommeravsluttning mandag 4.juni - uten grill?


Mandag 4. juni kl 18: Uten grilling, men med kanopadling og kanskje bading. Det blir en tradisjonell sommeravslutning ved Stemmern. På grunn av ekstrem tørke og Brannvesenets grillforbud ser det i år ut til at vi ikke kan ha med grill. Men blir det en god jordbløyte innen 4.juni tar vi med grill. Ny oppdatering vil da bli lagt ut her. Alle får tenke alternativ mat, f.eks pølse på termos, ferdig grillet kylling el. vær kreativ.

Et semester går raskt. De av oss som skal på sommerleir på i Trøndelag skal riktignok ha leirmøter, men ellers er dette det siste som skjer før sommeren.

Hvem?
Alle i Stovner speidergruppe. Oppdagere, stifinnere, vandrere, rovere, ledere, foreldre, søsken, venner, onkler, tanter, kusiner, fettere og alle andre som har lyst til å være med.

Hva?
Sommeravslutning for Stovner KFUK-KFUM-speidere.

Hvor?
Ved Steinbruvann, det øverste av de to vannene på Grorud. Vi holder til på Romsås-siden, høyre side av vannet.

Når?
4.juni kl 18. Møt direkte ved Steinbruvannet.
Det er ingen påmelding - bare kom. Er kl 1800 for tidlig så kommer dere litt senere.

Ta med:
Mat og drikke, snacks, sitteplate, solbriller (evt. paraply), badetøy/håndkle og alt annet man trenger for å kose seg ved vannet om sommeren.

Kano:
Vi tar med kanoene våre i år også. Vi har redningsvest til alle, men det kan være lurt å ta med noe ekstra tøy, hvis du skulle bli litt våt.