Bli med på lysvandring langs Alnaelva

Lysvandring langs Alnaelva

Torsdag 11. oktober deltar vi tradisjonen tro på lysvandring. Lyst til å være med på stemningsfull vandring nedover Alnaelva? Vi går fra Ammerud til Grorud togstasjon. Derfra tar vi 65-bussen tilbake til Stovner.

Oppdagere, stifinnere og ledere
Foreldre/familie + oppdagere (1.–2. trinn) og stifinnere (3.–4. trinn):
Oppdagere og stifinnere kan gjerne være med på vandringen så sant dere bli fulgt av foreldre/foresatte. Oppmøte torsdag 11. oktober utenfor Stovner T-banestasjon kl 1845. Alternativt kan du møte oss på Ammerud T-banestasjon. I følge planen vil vi være der kl 1756. Gå så lenge dere ønsker, eller slå følge med oss. Vi regner med å være tilbake på Stovner rundt 2030–2100.

Vandrere, rovere og ledere
Vandrere (5.–10. trinn) og rovere:
Vandrere kan gjerne ta med familien, men det er ingen forutsetning for å være med. Oppmøte torsdag 11. oktober utenfor Stovner T-banestasjon kl 1845. Alternativt kan du møte oss på Ammerud T-banestasjon. I følge planen vil vi være der kl 1756. Vi regner med å være tilbake på Stovner rundt 2030–2100.

Ta med:
Det blir mørkt i løpet av turen, så det kan være greit å ha med hodelykt/lommelykt. Husk varme klær. Det er kveld og vi går sakte fordi vi skal se mye og fordi det kan bli kø på deler av strekningen.

Reisekort:
Alle tar med (penger til) reisekort til t-bane og buss. De som ikke har kan kjøpe på stasjonen.

Les mer om lysvandringen hos Alnaelvas Venner.

Påmelding er ikke nødvendig. Det er bare å møte opp enten på Stovner eller Ammerud.

Foto og publisering: Jo