Regionleir 29. juni–6. juli 2019 på Kragenäs, Sverige!

Bli med på leir1

Vandrere, rovere og ledere
Til sommeren drar vandrerne, roverne og lederne til Kragenäs i Sverige. Leiren er et samarbeid mellom kretsene Østre Østfold, Follo, Oslospeiderne, Romerike og Glåmdal av Norges Speiderforbund. Vi satser i år igjen på å samarbeide med Furuset-speiderne på leiren.

Sommerleir er årets store høydepunkt for speidere - det er dette vi forbereder oss til gjennom hele året. På leir opplever vi en uke med overnatting i telt, samarbeid om bygging av leirplass og matlaging ute, morsomme leirbål og aktiviteter som kano, flåte, hinderløype og sandvolleyball.

Påmelding
Frist: Torsdag 7. mars kl 21

Kragenäs – Foto: Göteborgs scoutdistrikt

Pris:
Leiren koster kr 2 700,- + transport.

Reise:
Sannsynligvis tar vi buss til leiren. Flere grupper fra Oslo skal dit, så vi satser på å samarbeide om transporten. Hvis vi blir veldig få deltakere, eller det blir vanskelig å få til en god ordning med buss, kan det hende vi bruker personbiler. Da vil vi trenge hjelp fra foreldre til å kjøre.

Flått og skogflåttencefalitt:
Det er rapportert tilfeller av skogflåttencefalitt (TBE) på vestkysten av Sverige, hvor leiren skal være. Folkehelseinstituttet anbefaller vaksinering mot TBE. Les mer på leirens informasjonsside.Les mer:
kragenas2019.no
facebook.com/kragenas.2019

Spørsmål?
Lurer du på noe om leiren? Ta gjerne kontakt med troppsleder Harald Sperre, harald@stovnerspeider.no eller 98051461.Tekst: Harald
Foto: Michael Zetterlund, Göteborgs scoutdistrikt og Jo
Publisering: Jo