Bli med på friluftslivets dag 1. september

Frilutftslivets dag

På friluftslivets dag er det anledning for foreldre, besteforeldre, søsken og venner til å komme seg ut for å markere friluftslivets dag! Så kom gjerne en tur til Sognsvann, der du finner speidere og andre friluftsorganisasjoner. Det er forventet at det kommer en plass mellom 6000-8000 besøkende.


Familie, oppdagere, stifinnere og alle andre:
Søndag 1. september 2019 kl 1000-1530 ved Sognsvann

Arrangementet er åpent for alle aldre, men er kanskje mest rettet mot oppdagere og stifinnere. Ta gjerne med søsken, foreldre, venner, onkler, tanter, kusiner, fettere og alle andre som har lyst til å være med. Du må ha med en voksen fordi lederne er opptatt på speiderens aktiviteter.

Dette er årets morsomste aktivitetsdag på Sognsvann. Det blir speidertivoli, kano- og kajakkpadling, båtturer og klatring. Eller hva med spikking, sopptur eller quiz? Erfaringsmessig er det minst kø i starten.

Alle aktiviteter er gratis!

Det er pinnebrød og pølser til utdeling og dere kan også grille egen mat på bålene som er der.

Oslo krets har stand på Friluftslivets dag. Siden dette også er en god mulighet for oss å vise oss frem ønsker vi at alle som har stiller i speiderskjorte og skjerf på søndag.

På grunn av at det er begrenset med parkeringsplasser på Sognsvann anbefaler vi alle å ta T-bane linje 5 til arrangementet. Selve arrangementet er ved sørenden av Sognsvann.

Publisering: Jo