Speidermerke i påsken 2020

God påske!

Vandrere, rovere og ledere


Hei speidere og foreldre.

Håper dere alle holder dere trygge og har det bra i disse veldig spesielle tider.

Forbundet vårt har utarbeidet noen aktiviteter som vi kan holde på med. Aktivitetene er for hele familien.

Aktivitetsmerke påske: https://kmspeider.no/aktivitetsmerker/paske-article14889-872.html 
Dette aktivitetsmerket er for vandrere, men finnes også for oppdagere og stifinnere - deler kan nok kombineres for familier som har søsken i flere alderstrinn (se https://kmspeider.no/aktuelt/paskeaktiviteter-for-familien-article14919-870.html)

Påskefres: https://kmspeider.no/aktiviteter/paskefres-article14882-871.html

Påskequiz: https://kmspeider.no/aktiviteter/paskequiz-article14894-871.html

Påskeoppdrag: https://kmspeider.no/arrangementer/paskeoppdrag-article14935-810.html

Alle aktivitetene er selvfølgelig helt frivillig. Hvis dere gjennomfører noe av dette, setter vi veldig stor pris på om dere sier ifra til oss. Hvis dere tar noen bilder, er det også gøy om dere legger det ut på Instagram med emneknagg/hashtag #stovnerspeider og #kmspeider. Du finner bildene på hjemmesiden vår under menyen. Hvis noen vil det, men ikke har Instagram kan dere også sende bilder til oss, så kan vi legge ut. Viktig da at dere skriver når dere sender bilder om det er greit at vi legger ut på nettsiden vår, og om det er greit at vi legger på Instagram.

Noen av aktivitetene gir også merke hvis de gjennomføres. Da kan dere bare si ifra til oss når de er gjort, så bestiller vi merker felles for alle, som dere får utdelt når vi starter opp igjen med vanlige møter.

Tekst: Harald, publisering: Tor