Sommeravslutning 25. mai 2020

StemmernVi inviterer speidere med familie til tradisjonell sommeravslutning for Stovner speidergruppe på Steinbruvann mandag 25. mai kl. 1800-1930. Vi er på høyresiden av vannet. Arrangementet blir uten kano, men vi har med 2 griller og vi lager en aktivitetsløype. Vi har også med antibac. Vi legger til rette for corona-regler for arrangementer: Dere må hjelpe oss å holde avstand når vi griller og på aktiviteter. (Holde avstand på minst 1 meter mellom personer som ikke er i samme husstand).

Vi har varm grill fra ca 1800, du kan komme når det passer og bli med så lenge det passer.

Familien tar med egen mat/grillmat og drikke, noe å sitte på, pølseklype og evt. egen ketchup (i år har vi ikke med felles). Det er mulig å bade eller fiske – hvis du har med eget utstyr.

Denne gangen blir det påmelding: Hvis familien tenker at dere vil komme, så send påmelding til Inger Helen med navn på speider(e) og hvor mange søsken og foreldre som kommer innen søndag 24. mai. Hvis du vil ta følge med noen fra parkeringsplassen, så er jeg på parkeringsplassen ca 1745 – du kan også si fra i påmeldingen.

Det er god plass til å parkere ved Steinbruvann, ellers oppfordrer vi til å ta sykkelen fatt – hvis du ikke vil ta offentlig kommunikasjon.

Speiderhilsen fra
Inger Helen


Tekst: Inger Helen, foto og publisering: Jo