Sommeroppdraget og hjemmeleir

SommeroppdragetSommeroppdraget er en rekke aktiviteter som publiseres hver mandag fra 8. juni til 10. august 2020.
Deltakerne sender inn bilde fra gjennomføring av aktivitetene, og deltar i trekning av flotte premier.

God sommer!

Bli med på Sommeroppdraget!
Alle kan bli med på Sommeroppdraget og det krever ingen påmelding. Hver uke publiseres ett nytt oppdrag, som inneholder en ny aktivitet. Når du har gjennomført aktiviteten sender du inn ditt bidrag, som bilde eller video via et skjema. Når du sender inn bevis på at aktiviteten er gjennomført, får du "ukas ord". Jo flere ord du samler, jo større er sjansen for å vinne hovedpremien!

Du finner ett nytt oppdrag på kmspeider.no/sommeroppdraget hver mandag klokka 07:00, fra 8. juni.
Sommeroppdraget finnes også som facebookarrangement.

Vinn premier
Delta på sommeroppdraget og bli med på trekningen av flotte premier! Hver uke trekkes 5 vinnere av Speiderhåndboka og vinnere av hengekøyer og turkopper. Om du er med på alle ukesoppdragene er du med i trekningen av hovedpremien som er et telt! Vinnerne trekkes tirsdag 18.august.

Hjemmeleir
Hjemmeleir er en liten leiropplevelse som gjennomføres hjemme hos deg. Alle kan delta ved å gjennomfører minst én overnatting ute, på terrassen, balkongen eller inne i hengekøye, telt, gapahuk eller under åpen himmel. I tillegg må du tilberede og spise et måltid og bygge noe som en portal, benk, stol, bord eller liknende. Deltakerne sender inn bilde fra sin hjemmeleir, og deltar i trekning av flotte perimier. Du finner mer informasjon om Hjemmeleir her.

Merker
Alle som som deltar på Sommeroppdraget og Hjemmeleir, kan bestille merke i Speiderbutikken.no gratis ut juli (du betaler kun porto).

Oppstart til høsten
Vi begynner igjen med speidermøter mandag 24. august. God sommer, så lenge!

Foto: Jiri Paur, foto og publisering: Jo