Bli med på klatring 19.9!Påmelding
Frist: Tirsdag 15. september 2020

Speidergruppa har fått støtte fra bydelen til et klatrearrangement, så vi inviterer speiderne til klatring i Oslo klatrepark i Groruddalen. Arrangementet er gratis for speidere, ledere og foreldre som hjelper til med klatring.


Oppdagere, stifinnere, vandrere, rovere, ledere og foreldre:
Lørdag 19. september 2020 kl 10.30–14.00

Det er ingen formelle ferdighetskrav for å delta på klatringen. Vi får en sikkerhetsopplæring når vi starter og alle får låne klatreseler og hjelmer. 

Barn under 12 år skal være i følge med en voksen over 18 år når de klatrer. Vi har ca 20 speidere som må ha følge i løypene – hvis alle kommer. Vi har 6 ledere som klatrer og en leder kan ha ansvar for inntil 4 barn hver. Men vi ønsker at hver voksen bare har ansvar for 2 speidere og trenger derfor foreldrehjelp. Inger Helen fyller ut egenerklæring for arrangementet.

Om klatreparken:
Her er noe for alle. Se oversikt over løyper og aktiviteter. Ta også en titt på sikkerhetsreglene.

Hjelp fra foreldre:
Vi ønsker hjelp fra noen foreldre som kan være med å klatre med inntil 2 barn. Vi betaler inngang også for foreldre som er med og klatrer sammen med speidere. Vi trenger også kjørehjelp denne dagen - det er oppmøte ved klatreparken.

Påmelding:
Vi må vite hvem som kommer – påmelding for speidere og foreldre som kan hjelpe til senest 15. september til gruppeleder Inger Helen Jensen, ingerhelen@stovnerspeider.no. Gi beskjed hvis dere trenger hjelp til transport.

Ta med:
  • Treningsbukse/turbukse og andre klær som passer til været – vi skal være ute!
  • Drikkeflaske/matpakke
  • Alle må bruke hansker! Dette er en av smittevernreglene til parken. Kan også kjøpes i resepsjonen. Av erfaring er det lurt med hansker med noe form for grep, type gummi. Vanter og lignende med bare glatt stoff sklir lett.Oppmøte:
Ved klatreparken.

Reisealternativer:
T-bane til Vestli: Følg gangveien Ragnhild Schibbyes vei til lyskrysset ved Skillebekk. Gå over veien og til venstre.
Reise med buss: Buss 380/390: Gå av på Tokerudbekken holdeplass.
En leder går fra Vestli t-bane kl. 10.15, gi beskjed ved påmelding så vi venter på dere. Vi kan evt. hjelpe til med kjøring hvis noen ikke kommer seg dit på egenhånd. Gi beskjed til Inger Helen ved påmelding.

Tekst: Inger Helen, publisering: Jo