Dagstur i Liaskogen for familien/vennegjengen

HøstTil tross for pandemien så er det viktig å være ute og gå en tur. Men når vi har det som et fellesarrangement er vi redd for at vi samler for mange på et sted over for lang tid. Derfor foreslår vi en tur-variant i mindre grupper.

En familie eller en gruppe med 2–3 speidere, går på tur sammen. Inviter gjerne med en speider som ikke går med egen familie denne dagen.

Gruppen går en tur i Liaskogen. Dere bestemmer selv hvor dere vil gå og hvor langt. Det som er viktig er at dere har det fint. Ta et eller flere bilder på turen, og vis at dere har det bra og holder avstand. Bildene kan merkes med #stovnerspeider om dere bruker instagram, og eller send bildene på mms til Jo Rimstad mb: 909 24 540. Bilder som sendes inn kan bli lagt ut på hjemmesiden vår.

Fint om dere lager bål og griller f.eks. pølser, eller har med matpakke og koser dere på minst en pause underveis. Forslag til turmål kan være: Liabratten, en av gapahukene i skogen ("Gubbero", "Kjerringfred"), besøke noen av de andre fortidsminnene i Liaskogen (alle er merket med info skilt).

Dere kan gå på tur lørdag 14. november og søndag 15. november.

God tur!

Tekst: Tor, foto og publisering: Jo