Tusen takk for støtten i 2020!Takket være gode støttespillere får medlemmene våre bedre aktiviteter. Vi er så heldige at vi har fått støtte både til konkrete aktiviteter og innkjøp av nytt utstyr.

Fra Sparebankstiftelsen DNB har vi fått utstyr til matlaging. Vi har kjøpt inn nye flotte stormkjøkken inkludert gassbrennere. Det gjør at det blir enklere å lage varm mat og drikke på møter og turer.

Gjensidigestiftelsen har gitt oss nytt telt. Det er samme gode type patruljetelt som vi har fra før. Nå får flere av oss muligheten til å overnatte i en praktisk telttype.

Frivillighetsmidler fra Bydel Stovner (avdeling for arbeid, velferd og lokalsamfunn) har gitt oss hele klatredagen vi hadde i Oslo klatrepark. I tillegg har vi fått en etterlengtet oppgradering av klatreutstyret vårt: 12 klatreseler og 5 hjelmer.

Oslo Sportslager ga oss rabatt da vi kjøpte klatreutstyret hos dem.

Oslo klatrepark

Klatreutstyr

Oslo klatrepark

Nye stormkjøkken

Nye stormkjøkken

Grasrotandelen
Takk også til de faste bidragsyterne våre gjennom Grasrotandelen. Hver gang du spiller hos Norsk Tipping kan et lag eller forening motta penger – uten at det koster deg noe ekstra eller at det går ut over premien din. Vi vil gjerne ha flere støttespillere. Se hvor enkelt det er å bli grasrotgiver.

Oppdatert 12.12.2020
Foto: Inger Helen, tekst og publisering: Jo