«Julefres» og andre aktiviteter

God jul!Vi i Stovner KM-speidere har juleferie. Vi starter opp med utemøter igjen 11. januar. Noen dager før vi starter vil du finne vårens program i oversikten over semesterplaner.

Har du lyst på tips til ting du kan finne på i juleferien? Her har du noen forslag:

Julefres

Fres er en liste med morsomme aktivitetstips og utfordringer. Det er alt fra å lage middag på bål med familien til å gå digital julebukk. Hvor mange oppgaver i fresen klarer du å gjennomføre?

Aktivitetsmerker

Altivitetsmerker jul

Alle aldersenheter har sitt eget aktivitetsmerke "Jul". I år er det laget en liste med forslag til alternative merkekrav dersom det ikke er mulig å gjennomgøre de opprinnelige. Her er de opprinnelige merkekekravene: Oppdagere, stifinnere, vandrere og rovere.

Du som tar merket og gir beskjed om det på e-post til Inger Helen senest 3. januar får merket utdelt på et av de første speidermøtene.

Dele bilder?

Har du lyst til å dele bilder fra noen av aktivitetene du gjør? Det er gøy å se hva andre har funnet på. Du kan enten tagge bilder på Instagram med #stovnerspeider, eller sende bildene på melding til Jo på mobil 90924540. Bilder som sendes inn kan bli lagt ut på hjemmesiden vår.

Annet som skjer i bydelen

Bydel Stovner
Har du lyst på ennå flere aktiviteter? Bydel Stovner har mange tilbud for barn og ungdom alle dager i juleferien, med unntak av julaften og nyttårsaften.

God jul!

Vi ønsker alle speidere en riktig god julehøytid, og ønsker velkommen til et nytt speidersemester i januar!

Publisering: Jo
Oppdatert: 19.12.2020