Kretsleir 2021: Nordtangen 20.–25. juni


Oslo krets ønsker å arrangere speiderleir sommeren 2021. Vi har troen på at det er mulig å organisere en trygg og god leir på Nordtangen for Oslo krets sine medlemmer. Sist vi hadde leir på Nordtangen var det regionleir for fem kretser. Nå som det kun er for Oslo krets blir det færre deltakere og vi får mye bedre plass.

Nordtangen er godt rustet for leir utendørs. Leirområdet er stort og det er et nytt sanitærbygg som gjør smittevern enklere. Det er ingen tvil om at selve leiren kommer til å bli annerledes enn tidligere leirer. Med større fokus på hygiene, smittevern og avstand. Vi tror likevel at det skal være mulig å lage et godt, trygt og gøy arrangement for speiderne.

Vandrere, rovere og ledere
Hvem:
Vandrere (5.–10. trinn), rovere og ledere.

Hva:
Kretsleir for Oslo krets av Norges KFUK-KFUM-speidere.

Hvor:
Nordtangen leirsted som ligger nord for Gran på Hadeland. Ved sørenden av Jarenvannet.Når:
Søndag 20.–fredag 25. juni 2021.

Aktiviteter:
På leir opplever vi overnatting i telt, samarbeid om bygging av leirplass og felles matlaging ute. Det er morsomme leirbål og aktiviteter som kanopadling, ballturneringer, førstehjelp, haik, bading og nevenyttighet.

Pris:
Deltaker kr 2 100,-.
Det gis familiemoderasjon. Fra og med speider to i familien er prisen kr 1 800,-.
Døgnpris kr 600,-.
Transport kommer i tillegg. Dersom leiren ikke kan arrangeres grunnet smittevernhensyn og blir avlyst, vil innbetalinger bli refundert. Dersom en deltaker på leiren blir forhindret fra å være med går eventuelle utgifter på den enkeltes reiseforsikring.

Støtte:
Økonomi skal ikke være et hinder for å være med på leiren. Er du 26 år eller yngre kan det søkes om å få dekket deltakeravgiften. Du kan også låne eller søke støtte til utstyr. Se oversikten vår over støtte og gratis utlån.

Transport:
Smittesituasjonen vil påvirke hvilken transportmåte som velges. En mulig variant er at kohorter kjører privatbil til litt utenfor leirområdet.


Frister:
Stovner skal melde på alle deltakere samlet, senest 25. april. Betalingsfrist fra gruppa til kretsen er 15. mai.

Endringer:
Vi forventer at det frem mot leiren kan komme flere justeringer. Koronapandemi og smittesituasjon endrer seg stadig. Vi forholder oss til anbefalinger fra myndigheter og forbund.

Spørsmål?
Skulle du ha noen spørsmål om leiren er det bare å spørre lederen din!

Om Nordtangen:
Du kan lese om Nordtangen på forbundets sider.


Foto og publisering: Jo