To semesteravslutninger 7. juniSøndag 6. juni 2021


Flokk, småspeidere
Småspeidere
For oppdagere og stifinnere, gjerne med familie
Tropp
Vandrere
For vandrere, gjerne med familie


Sommeren nærmer seg og vi inviterer speidere med familie til semesteravslutninger. Her blir det mulig å grille, bade eller fiske.

Når:
Mandag 7. juni 2021. Vi har varme griller fra kl 1800. Kom når det passer og bli så lenge dere ønsker.

På grunn av smittevern har vi følgende tiltak:
 • To arrangementer
  Vi arrangerer to separate avslutninger. Én for oppdagere og stifinnere, og én for vandrere. De foregår samtidig og i nærheten av hverandre.
 • Maks 2 x 30
  Antallet deltakere på hver av de to avslutningene begrenses til 30 deltakere. Ut fra antallet deltakere tidligere år regner vi med at de som vil kan være med nå når vi deler i to.
 • Kohorter
  Vi holder oss med passe avstand mellom kohortene. Flere av speiderfamiliene har medlemmer både blant småspeiderne og i troppen. Dere velger hvilken av avslutningene dere ønsker å være med på. Alle medlemmene i familien kan naturligvis sitte samlet hvis dere ønsker.
 • Påmelding
  Vi trenger oversikt over alle deltakere. Både til en eventuell smittesporing og for å ha kontroll på antall deltakere.
 • Grill
  Speidergruppa stiller med en grill til hvert av arrangementene. Legg merke til avsnittet nedenfor om hva dere må ta med selv.
 • Håndhygiene
  Speidergruppa tar med håndsprit og førstehjelpskoffert.
 • Ingen kanoer
  Det blir dessverre ikke kanopadling denne gangen.
Hvor:
Møt direkte ved Steinbruvann, det øverste av vannene på Grorud. Vi holder til på Romsås-siden, høyre side av vannet. De to arrangementene vil ligge nær hverandre.Reise:
Det er praktisk med sykkel. Eller dere kan reise kollektivt til Grorud. Kjører dere bil er det parkeringsplass nedenfor badedammen. Hvis dere ønsker å ha følge fra parkeringsplassen til der vi skal være kan dere angi det i påmeldingen. Det blir felles avgang fra parkeringsplassen ca kl 1745 for de som ønsker det.

Ta med:
Grillmat og drikke, snacks, sitteplate, solbriller (evt. regntøy), badetøy/håndkle, fiskeutstyr og alt annet man trenger for å kose seg ved vannet om sommeren. Lederne stiller med stor grill, kull og flamme til alle. På grunn av smittevern har vi ikke felles grillklype, ketchup og sennep. Ta med dette selv.

Tekst, foto og publisering: Jo