Tropp: Bli med på kanoturFredag 21. mai 2021 kl 18

Vandrere, rovere og ledere
Turen er for vandrere (5.–10. trinn) og ledere

29.–30. mai er det kanotur gjennom Langen i Sørmarka. Vi starter ved Bru utenfor Siggerud og ender opp på Våg i Ytre Enebakk. Vi møtes lørdag kl 1000 ved Fossum kirke. Vi tar med telt/lavvo/haikeduk og annet utstyr, og kjører samlet til startpunktet. Alt fellesutstyr og personlig utstyr, tar vi med i kanoene frem til overnattingsplassen, og videre til endepunktet neste dag.

Pris:
200,- for tur og felles middag lørdag.

Påmelding og transport:
Påmelding skjer på nett. Det er viktig at alle registrerer seg her slik at vi får oversikt over deltakere og hvor mange som vi trenger transport til. Fyll ut skjemaet en gang for hver speider. Frist er 21. mai kl 18.

Vi trenger hjelp av dere foreldre til kjøring. Kryss av i påmeldingen hvilke dager dere har mulighet til å kjøre, og hvor mange dere har plass til, i tillegg til egne barn. Hvis for eksempel dere er to søsken, og en forelder har mulighet til å kjøre med en bil med plass til 4 (i tillegg til sjåfør), så kryss av “ja” til kjøring på begge påmeldingene, men skriv 2 plasser på den ene og 0 på den andre (slik at plassene ikke blir telt med to ganger).Betaling:
Betal til gruppens konto: 0530 03 09005 innen onsdag 26. mai. Husk å merke giro med Kanotur og speiderens navn.

Ta med:
Sovepose
Liggeunderlag
Mat (se under)
Vannavstøtende ytterklær
Varmt utetøy
Skjerf og vanter
Varmt og tørt fottøy
Joggesko (helst 2 par)
Annet tøyskift (undertøy, bukse, genser o.a.)
Speiderskjerf
Toalettsaker
Lommelykt
Kopp, tallerken og spisebestikk

Hvis du har:
Speiderkniv
Kompass
Sittepute/-plate

PS: Sørg for at tøyskift pakkes i tette poser i sekken (i tilfelle noe går i vannet). Husk å merke tøyet ditt slik at det er lettere å vite hvem som eier hva. Spesielt viktig er yttertøy, sko og annet som alle har.

Mat:
Ta med mat til tre brødmåltider. Husk brød, pålegg, melk, juice eller annen drikke til maten. Lederne kjøper inn middag til lørdag.

Spørsmål?
Skulle du ha noen spørsmål om turen er det bare å spørre lederen din! Du kan også kontakte
Harald Sperre | harald[a]stovnerspeider.no | 980 51 461

Tekst: Harald, foto og publisering: Jo