Bli med til Oslo klatrepark 26.9!Onsdag 22. september 2021

Klatring var veldig populært da vi gjorde det for et år siden. Derfor tar vi turen tilbake til Oslo klatrepark i Groruddalen. Arrangementet er gratis for speidere, ledere og foreldre som hjelper til med klatring. Vi har vært så heldige å få støtte igjen.


Oppdagere, stifinnere, vandrere, rovere, ledere og foreldre:
Søndag 26. september 2021 kl 12–15
Maks antall deltakere er (for tiden) 50 personer i følge parkens smittevernsregler

Det er ingen formelle ferdighetskrav for å delta på klatringen. Vi får en sikkerhetsopplæring når vi starter og alle får låne klatreseler og hjelmer.

Barn under 12 år skal være i følge med en voksen over 18 år når de klatrer. Lederne som blir med har lov til å ha ansvaret for inntil fire speidere. Men vi ønsker at hver voksen bare skal ha ansvar for to speidere og trenger derfor foreldrehjelp. Ansvarlig leder fyller ut egenerklæring for arrangementet.

Om klatreparken:
Her er noe for alle. Se oversikt over løyper og aktiviteter. Ta også en titt på sikkerhetsreglene.

Hjelp fra foreldre:
Vi ønsker hjelp fra noen foreldre som kan være med å klatre med inntil 2 barn. Vi betaler inngang for foreldre som er med og klatrer sammen med speidere. Vi trenger også kjørehjelp denne dagen - det er oppmøte ved klatreparken.

Påmelding:
Vi må vite hvem som kommer – påmelding for speidere og foreldre som kan hjelpe til, senest 22. september. Vi trenger navn og alder. Gi beskjed hvis dere trenger hjelp til transport.

Ta med:
  • Treningsbukse/turbukse og andre klær som passer til været – vi skal være ute!
  • Drikkeflaske og matpakke. (Grillene kan vi ikke bruke i følge nåværende smittevernsregler. Dette kan endre seg.)
  • Alle må bruke hansker! Dette er en av smittevernreglene til parken. Kan også kjøpes i resepsjonen. Av erfaring er det lurt med hansker med noe form for grep, type gummi. Vanter og lignende med bare glatt stoff sklir lett. Ski- eller hagehansker kan egne seg.


Oppmøte:
Ved klatreparken.

Reisealternativer:
T-bane til Vestli: Følg gangveien Ragnhild Schibbyes vei til lyskrysset ved Skillebekk. Gå over veien og til venstre.
Reise med buss: Buss 380/390: Gå av på Tokerudbekken holdeplass.
Hvis noen i påmeldingen har gitt beskjed så vil en leder gå fra Vestli t-bane kl. 11.15, så vi venter på dere. Vi kan evt. hjelpe til med kjøring hvis noen ikke kommer seg dit på egenhånd.

Kontaktperson:

Tor Johannessen, 982 57 823, tor@stovnerspeider.no.

Foto: Inger Helen, publisering: Jo