Gnist 2022: Det nærmer seg leir


Leirsang:


Ukeprogram:
En dag på leir vil se omtrent slik ut:
07.30: Revelje / vekking
08.00: Flaggheis
08.15: Frokost
10.00: Morgenshow
11.00: Aktiviteter
12.30: Lunsj
13.30: Aktiviteter fortsetter
16.30: Middag
19.00: Leirbål
23.00: Rosignal

Lademuligheter:
Det blir ladestasjon på leiren som vil være åpen to ganger i døgnet. Vi i gruppa tar med en "ladekasse" hvor du kan legge det du vil ha ladet. Vi anbefaler deg å ta med en ladebank (batteri, powerbank). Da kan den settes til lading og du slipper å gi fra deg mobilen. Husk å ta med fulladet ladebank til leiren fordi det ofte tar litt tid før ladeordningen er på plass.

Utstyrliste:
Vi har laget et forslag til utstyrsliste slik at du kan planlegge hva du skal ha med deg på leiren.

Buss:
Vi fra Stovner reiser i buss til leiren sammen med Furuset, Høybråten og Hakadal. Oslo krets har ikke gitt beskjed om hvor bussen kjører fra ennå.

Peffkro:
Speidere i patruljeføreralder (speidere som går på ungdomsskolen) har mulighet til å delta på peffkro på Gnist. På peffkro får du bli kjent med speidere på din egen alder fra de andre gruppene på leiren. På kroa vil det være ulike aktiviteter, lek og underholdning. Det er med andre ord verdt å få med seg! "Peff" er en forkortelse for patruljefører.

Betaling før leiren:
Husk at første innbetaling har frist 16. mai. Da betales kr 1 500,- til konto 0530 03 09005. Stovner KFUK-KFUM-Speidere, Oslo. Senest 15. juni betales resten.

Betaling på leiren:
Det vil være mulig å betale med kontanter i speiderbutikken, storkiosken og kafeen. I de andre kassene (som i nær-kiosker) kan det kun betales med vanlig bankkort.

Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med Jo Rimstad, jo@stovnerspeider.no. Eller spør lederen din.

Mer info:
gnist2022.no

Tekst og publisering: Jo