Gnist 2022: Reiseinfo

Sist oppdatert: 1.7.2022.

Nå er det like før vi reiser!

De som ikke har levert konvolutt med helseopplysningsskjema må huske å levere det til meg lørdag morgen. Alle må huske godt humør, regntøy, solkrem, niste, drikke og alt på utstyrslista. Vi møtes på Furuset lørdag kl 07.30.

Alle får utdelt deltakerhefte når vi kommer til leiren, men du kan lese det allerede nå hvis du vil.

Gleder meg til leiruke sammen med dere!
Jo :)


Helseopplysningsskjema
Selv om vi lokalt i speidergruppa har spurt om helse tidligere har nå leiren kommet med et eget helseopplysningsskjema. Alle deltakere må fylle det ut i forkant av leiren. Det gjelder også ledere. Skjemaet skal fylles ut på papir og oppbevares i lukket konvolutt hos gruppa, gjemt for andre. Helseopplysningsskjemaet skal tas med dersom dere trenger behandling på sykestua. Konvolutt med skjema leveres til Jo enten på leirmøtet 13. juni eller ved avreise til leiren.

Har du en Google- eller Gmail-konto kan du redigere skjema direkte. Har du ikke må du trykke på [Last ned] - Velg [Microsoft Word (.docx)]. Filen vil da lagres lokalt på din egen PC.

Avreise:
Lørdag 2. juli fra parkeringsplassen foran Furuset kirke. Møt opp kl 07.30. Bussen pakkes ferdig kl 07.40. Vi reiser sammen med Furuset, Hakadal og Høybråten.

Hjemkomst:
Lørdag 9. juli til Furuset kirke. Beregnet ankomst ca kl 2030.Niste:
Husk å ta med mat og drikke for reisen til leiren. Vi kommer ikke til leiren før ca kl 1730–1800. Etter det tar det tid før vi kommer til vårt område og får hentet mat. Du trenger derfor niste for alle måltider frem til kvelden. (Vi kommer til å ha noen få stopp i løpet av bussturen.)

Kontaktperson på reise og under leir:
Jo Rimstad, 909 24 540, jo[at]stovnerspeider.no.

Hjemmeleder:
Inger Helen Jensen, 924 68 430, ingerhelen[at]stovnerspeider.no. Hjemmeleder er ikke med på reise eller leir.

Hvem er vi?
Fra Stovner er vi 12 deltakere: Patruljen "Sjokoladebolle" består av vandrerne Anna, Alva, Ayda, Ester og Torgeirr. Ledere er Haakon, Joakim, Ville og Jo. Stab (som bor på gruppeområdet vårt) er Karen Marie og Tomas. Vi har felles gruppeområde med Furuset og Rennesøy.

Utstyrsliste:
Det er viktig at du merker alt du tar med av klær og utstyr. Se utstyrslista for å se hva du trenger å ta med deg.


Foto: Ash GerlachUnsplash, tekst og publisering: Jo