Fra e-post til SpondVi har tatt i bruk Spond. Tidligere sendte vi ut informasjon på e-post. Fremover vil informasjon primært komme i Spond. I tillegg til artikler her på stovnerspeider.no.

Spond er en lukket plattform for informasjon og aktiviteter i lag og foreninger. Alle som er medlemmer (hvis dere har oppgitt telefonnummer til medlem) og foreldre i speidergruppa vil få innbydelse til den undergruppa barna er i (oppdager, stifinner, vandrer eller rover).

Du kan logge deg på via mobilapp eller i nettleser på nettbrett, pc og Mac. Fra appen kan du få push-varsler. I Google Play er det 13 års aldersgrense for å laste ned appen. Det er ingen aldersgrense i AppStore eller Huawei App Gallery. Bruker du ikke app kan du velge å få varsler på e-post.

Vi vil bruke Spond til informasjon om møter og arrangementer. Vi ønsker at alle angir deltakelse for seg/sin speider – så slipper vi å vente på de som ikke kommer.

Har dere spørsmål om Spond eller andre ting? I Spond kan dere sende meldinger eller legge inn kommentarer. Dere kan fortsatt ta kontakt med oss på e-post, telefon eller snakke med oss på et speidermøte.


Tekst: Inger Helen og Jo, publisering: Jo