JUN 5 SemesteravslutningSommeren nærmer seg og vi inviterer speidere og familie til semesteravslutning. Her blir det mulig å grille, bade eller fiske. De av oss som skal på Gnist 2022 skal ha leirmøte, men for de fleste er dette det siste som skjer før sommeren.

Alle i Stovner speidergruppe:
Oppdagere, stifinnere, vandrere, rovere, ledere, foreldre, søsken, venner, onkler, tanter, kusiner, fettere og alle andre som har lyst til å være med.

Når:
Mandag 5. juni. Vi har varme griller fra kl 1800. Det er ingen påmelding. Kom når det passer og bli så lenge dere ønsker.

Hvor:
Møt direkte ved Steinbruvann, det øverste av vannene på Grorud. Vi holder til på Romsås-siden, høyre side av vannet.Reise:
Det er praktisk med sykkel. Eller dere kan reise kollektivt til Grorud. Det blir felles avgang fra parkeringsplassen ca kl 1745 for de som har kommentert i Spond at de ønsker det.

Ta med:
Grillmat og drikke, snacks, sitteplate, solbriller (evt. regntøy), badetøy/håndkle, fiskeutstyr og alt annet man trenger for å kose seg ved vannet om sommeren. Lederne stiller med stor grill, kull og flamme til alle.

Kano:
Vi tar med kanoene våre. Vi har redningsvest til alle, men det kan være lurt å ta med noe ekstra tøy, hvis du skulle bli litt våt.

Vi har allerede begynt å planlegge høstens program – se smakebiter her.

Tekst, foto og publisering: Jo