Bli med på Tråkk / Speiderhytteturen
Tråkk er vandrernes egen haik som speiderne selv planlegger og gjennomfører. I år kombinerer vi den med Speiderhytteturen. Her kan du besøke flere av speiderhyttene som ligger i Østmarka. En av dem er Kløverrabben.

Velg om du vil være med på overnattingstur fra lørdag til søndag, eller bare dagstur lørdag.

Avreise
Lørdag 14. oktober kl 1100 fra Fossum kirke.

Hjemkomst
Ved dagstur: Lørdag 14. oktober ca kl 2000–2030 til Fossum kirke.
Ved overnattingstur: Søndag 15. oktober ca kl 1500 til Fossum kirke.

Påmelding
Påmelding gjør du i Spond. Legg merke til at det ligger to varianter av arrangementet der. En for overnattingstur og en for dagstur lørdag. Meld deg på den du ønsker.

Transport
Vi trenger hjelp fra foreldre til kjøring. Har du mulighet til å kjøre, gå til "Oppgaver" for arrangementet i Spond. Der kan du angi hvilke dager du har mulighet til å kjøre.

Rute
Lørdag går vi fra Grønmo til Blåhaug. Der overnatter vi. Søndag går vi til Kløverraben.

Ta med
Alt du trenger for å gå ute og til å overnatte. Husk yttertøy (inkludert regntøy) som passer været, tøyskift, liggerunderlag og sovepose. Ta med matpakker og drikke til alle måltider bortsett fra middag. Middag kjøpes inn og lages felles. De som overnatter kan ta med litt godteri. Du slipper å bære soveposen din når vi går.

Pris
Gratis!Du kan laste ned årets kart.

Har du spørsmål?
Kontakt Tor Johannessen, tor[a]stovnerspeider.no, 982 57 823, eller Harald Sperre, harald[a]stovnerspeider.no, 980 51 461.

Les mer:
speiderhytteturen.no
Om Speiderhytteturen på oslo.kmspeider.no


Publisering: Jo | Oppdatert: 28.9.2023