1AUG22JULRoverway 2024: North of the OrdinaryEr du mellom 16 og 22 år i 2024? Da kan du bli med på Roverway 2024!

De internasjonale speiderorganisasjonene, WAGGGS og WOSM, har gitt speiderne i Norge i oppdrag å arrangere Roverway 2024. Rovere inviteres til europeisk leir i Norge!

Hva er Roverway?
Sommeren 2024 har speidere mellom 16 og 22 år muligheten til å bli med på en fantastisk roverleir. Deltakerne blir kjent med mange andre kulturer gjennom flere tusen andre rovere fra Europa. Mye moro og deling av erfaringer, kunnskap og ideer er viktige stikkord. Turene vil avsluttes i hovedleiren i Stavanger-området.De første dagene på Roverway 2024 får roverne muligheten til å utforske en rute («path») sammen med andre rovere fra flere land. Deltakerne kan velge blant en rekke ulike ruter rundt i Norge, med forskjellige temaer, slik at alle skal få så gode og unike opplevelser som mulig, og bli kjent med norsk natur og kultur. Etter fem dager langs de ulike rutene samles alle til felles leir i nærheten av Stavanger.

Roverway har tidligere vært arrangert i blant annet Finland, Island, Italia, Portugal, Frankrike og Nederland. Roverway er laget av rovere for rovere!

roverway.no
facebook.com/roverway2024/


Tekst og foto: roverway.no, publisering: Jo