Ta med en venn så vi kan lage større ring rundt speiderbålet!Stovner speidergruppe er mye ute og lager ofte bål. Vi har som mål at alle speiderne lærer å tenne bål og lager mat på bål i løpet av året.

Det er plass til mange flere rundt bålene våre, så hvis du har en venn som også liker å være ute og har lyst til å lære å lage bål, så inviter dem med på prøvemøter i speideren.

Alle kan bli med på 3–4 speidermøter gratis og erfare aktivitetene våre. Vi ønsker spesielt velkommen til 1.–4. trinn – vi har god plass til flere småspeidere.

Vi har kanopadling, hyttetur og familiedag. Speidere fra 5. trinn drar på sommerleir og har tilbud om kurs og mange andre aktiviteter. I speideren får du nye venner og mange nye opplevelser.

I oktober deler vi ut 2 vervekort til alle medlemmer – håper familiene kan gi dem til en klassekamerat, nabo, familie eller andre som kan være interessert i å prøve speideren. Vil dere ha flere vervekort – så si fra på speidermøtet, eller send en epost til Inger Helen.

Har dere eller nye familier spørsmål, så ta kontakt med gruppeleder Inger Helen Jensen; ingerhelen att Stovnerspeider.no


Tekst og foto: Inger Helen, publisering: Jo