Barnas Camp VillmarkTa med deg familien på Camp Villmark i år! På Nova Spektrum i Lillestrøm. Speiderne har laget en egen speiderleir inne i hall E med masse spennende opplevelser for unge villmarkinger. Alle speidere som møter opp med speiderskjerf, kommer gratis inn. Har du med resten av familien, kan dere kjøpe Familiebillett.

I en egen rundløype på Barnas Camp Villmark kan du prøve å slå gnister med tennstål, kaste livline, øve på førstehjelp, spikke og lære om pionering sammen med speiderne. Eller hva med innendørs kanopadling? Alt dette, og mer til, finner du på Barnas Camp Villmark.

De fleste aktivitetene er lagt opp som en rundløype, og passer for barn i alle aldre. De som fullfører rundløypa, får en liten premie som minne om besøket hos speiderne, og ikke minst – du får lære noe nytt og morsomt!

I lavvoen på Barnas Camp Villmark er alle barn og voksne velkomne til å ta en pust i bakken, slå av en prat. I tillegg vil du finne en rekke andre aktiviteter for barn på Camp Villmark. Vi frister med aktiviteter som klatretårn, en stor hundearena med valpeshow, og et digert basseng hvor du kan prøve å padle med kajakk og kano.

campvillmark.no, 15.–17. mars 2024.


Foto: Camp Villmark, publisering: Jo