Bli med på kanotur
Tirsdag 28. mai 2024 kl 21

Vi inviterer til kanotur sammen med Furuset. Turen er for vandrere (5.–10. trinn) og ledere. Vi padler gjennom Langen og ender opp på Våg i Ytre Enebakk.

1.–2. juni er det kanotur for vandrerne, i Sørmarka. Stovnerspeidere møtes lørdag kl 10:00 ved Fossum kirke. Vi tar med utstyr og kjører til startpunktet, som er ved avkjøringen fra Siggerudveien til Bru-fjellveien. Vi tar med felles- og personlig utstyr i kanoene (se pakkeliste for personlig utstyr). Så padler vi gjennom hele Langen fra ende til ende, med overnatting ca på midten.

PS: Vi tar forbehold om at turen kan bli avlyst ved for få påmeldte. Men, vi håper selvfølgelig på en fin tur med så mange deltakere som mulig.

Påmelding og transport:
Påmelding skjer på nett. Det er viktig at alle registrerer seg her slik at vi får oversikt over deltakere og hvor mange som vi trenger transport til. Frist er 28. mai kl 21.

Vi trenger hjelp av dere foreldre til kjøring. Kryss av i påmeldingen hvilke dager dere har mulighet til å kjøre, og hvor mange dere har plass til, i tillegg til egne barn.

Start:

Slutt:

Ta med:
Sovepose
Liggeunderlag
Mat (se under)
Vannavstøtende ytterklær
Varmt utetøy
Skjerf og vanter
Varmt og tørt fottøy
Joggesko (helst 2 par)
Annet tøyskift (undertøy, bukse, genser o.a.)
Speiderskjerf
Toalettsaker
Lommelykt
Skrivesaker
Kopp, tallerken og spisebestikk

Hvis du har:
Speiderkniv
Kompass
Sittepute/-plate

PS: Sørg for at tøyskift pakkes i tette poser i sekken (i tilfelle noe går i vannet). Husk å merke tøyet ditt slik at det er lettere å vite hvem som eier hva. Spesielt viktig er yttertøy, sko og annet som alle har.

Mat:
Ta med mat til tre brødmåltider. Husk brød, pålegg, melk, juice eller annen drikke til maten. Lederne kjøper inn middag til lørdag.

Spørsmål?
Skulle du ha noen spørsmål om turen er det bare å spørre lederen din! Du kan også kontakte
Tor Johannessen | tor[a]stovnerspeider.no | 982 57 823

Foto og publisering: Jo