Vil du bli speider?Speiding er vennskap, friluftsliv, samhold, glede, mestring og mye mye mer! Turer i skog og mark, bål, mat, kanopadling, lek og moro –  speiding gir venner og opplevelser for livet. Har du lyst til å bli medlem i Stovner KFUK-KFUM-speidere? Du kan bli med på 3–4 prøvemøter og se hvordan du liker aktivitetene våre før du melder deg inn.

Klikk på lenken nedenfor for å gå til innmeldingsskjemaet. Vi behandler opplysningene i henhold til personvernforordningen.

Innmelding

Spørsmål?
Ønsker du hjelp med innmeldingen eller har du andre spørsmål til oss? Send en e-post til post@stovnerspeider.no.

Om oss:
Vi driver speiderarbeid for jenter og gutter i Stovner bydel i Oslo. Vi er en del av barne- og ungdomsarbeidet i Høybråten, Fossum og Stovner menighet. Se informasjon om aldersinndelingen hos oss, om speidermetoden og våre formål og verdier.

Hvor:
Vi har speidermøter i Fossum kirke som ligger like ved Stovner senter. Vi møtes ved inngangen oppe i kirken, selv om vi ofte er ute på møtene.Når:
Vi har møtene våre på mandager. Kl 18.00–19.30 for alle i 1.–10. trinn.

Medlemskontingent:
Årlig kontingent er kr 950,-. Hvis du starter på høsten er kontingenten kr 350,- ut året. Speiderskjerf, møteaktiviteter, medlemsblad og enkelte forsikringer er inkludert. Det gis familiemoderasjon og er egne satser for rovere og ledere.

Utstyr:
Du trenger ikke mye utstyr for å starte hos oss. Til møtene trenger du kniv og lommelykt. Vi har til utlån hvis du ikke har selv. På overnattingstur bør du ha sekk, sovepose og liggeunderlag. Slikt utstyr er det muligheter til enten å låne eller få støtte til, se oversikten vår.

Økonomi:
Vi ønsker ikke at økonomi skal være til hinder for å delta i våre aktiviteter. Derfor har vi laget en oversikt over ulike støtteordninger.

Hva forventes av foreldre?
Det forventes at foresatte leser informasjon som sendes ut på Spond og e-post. Mye av informasjonen legges ut på stovnerspeider.no. En konkret oppgave vi trenger hjelp til er transport av speidere til og fra turer. Ellers forventes bare normal oppfølging av egne barn som deltar i en fritidsaktivitet.


Foto og publisering: Jo | Oppdatert 18.2.2023