Regionleir 2024: Bli med på leir i sommer
Mandag 15. aprilHva:
Dette er en regionleir for Østlandet som arrangeres av Asker og Bærum, Buskerud, Innlandet, Oslo, Romerrike og Østfold kretser av Norges KFUK-KFUM-speidere. Grupper fra andre kretser og forbund er også velkommen.

Når:
Lørdag 3. – lørdag 10. august 2024.

Hvor:
Nordtangen på Gran. I tillegg til at vi drar på hyttetur dit hvert år har vi flere ganger arrangert sommerleir der også.
Leirens motto:
Leirens motto “ett skritt fram” utfordrer oss til å lære og erfare nye ting, og å utforske nye aktiviteter og steder. Det betyr at vi i løpet av leiren vil komme minst ett skritt videre fra der vi var.


Hvorfor leir:
Fordi det er gøy! 😊 Speiderleir er årets høydepunkt. I en hel uke skal vi bo i telt, lage mat sammen, oppleve fellesskap og kanskje få nye venner. Vi fra Stovner skal ha felles leir med Furuset-speiderne. På leiren blir det mange morsomme aktiviteter. Det blir bading, padling i kano, bygge leirplass, haik, markedsdag, pionering av byggverk og mye mer. Om kvelden samles vi rundt leirbålet til sang og underholdning.

Hva kreves for å være med?
Du bør ha vært med på en overnattingstur i løpet av det siste skoleåret. Hytteturen til Nordtangen i mars er en slik mulighet. På møtene frem til sommeren må du være med akivt slik at du lærer deg nødvendige ferdigheter som å sette opp telt, bygge bord med surringer og bli kjent med leirutstyret vi skal ha med.

Pris:
Deltakeravgiften er egentlig kr 2 700,-. Vi har søkt støtte og kan vi glede dere med nedsatt pris. Leiren koster derfor kr 1 700,- for vandrere og rovere. Leiren gir ikke søskenmoderasjon. Leirkontingenten skal betales senest 16. april til speidergruppas konto 05300309005. I tillegg kommer betaling for reise. VY øker kanskje prisene i juni, men pris i vår for barn er 124,- en retning.

Transport:
Vi kommer til å reise til og fra leiren med T-bane og buss. (I utgangspunktet skulle vi tatt tog direkte til Nordtangen, men det kjøres buss for tog i sommer.)

Utstyr:
Se vår utstyrsliste for sommerleir slik at du kan planlegge hva du trenger av klær og utstyr. Husk at det finnes muligheter for å låne gratis. Blant annet fra Skattkammeret som holder til i Fossum kirkes underetasje. Her kan du låne utstyr som sekk, sovepose og liggeunderlag. En forelder må være med første gang en speider vil låne. Se listen vår over støtte og gratis utlån.

Glimt fra leirene de to siste årene:

Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med Harald Sperre | harald[a]stovnerspeider.no | 980 51 461

Mer info:
regionleir.kmspeider.no
Nordtangen


Publisering: Jo